V roce 2020 jsme zvítězili s naším výrobkem a to zauzená žebírka pečená na kmíně v krajské soutěži Regionální potravina ve skupině masné výrobky tepelně opracované. Mezižeberní svaly mají takovou specifičnost, že je to křehké a krátké maso. Potvrzujeme, že maso od kosti je prostě šťavnatější. Žebírka nasolíme, naložíme, posypeme to kmínem a odložíme maso do nasolovacího stroje, kde zůstane do druhého dne. Dalším krokem je potom uzení, které trvá tři hodiny. Po vyuzení se žebírka schladí. Přímo v obchodě stojí konvektomat, kde se žebírka těsně před prodejem opečou. V Kraji Vysočina, hodnotila dne 24.8.2020 přihlášené výrobky odborná porota složená ze zástupců Ministerstva zemědělství, Kraje Vysočina, Státního zemědělského intervenčního fondu, Státní zemědělské a potravinářské inspekce, Státní veterinární správy, Agrární komory ČR a Potravinářské komory ČR. Hlavní důraz se kladl na to, jak se výrobek váže k regionu, z jakých je surovin a v čem je jeho kvalita nadstandartní. Posuzovaly se také vzhled a barva, chuť a vůně nebo design výrobku.