I v tomto roce 2014 jsme zvítězili z naším výrobkem salám Poličan Stejskal v krajské soutěži Regionální potravina ve skupině masné výrobky trvanlivé. Poličan je masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Na 1 kg hotového výrobku je spotřebováno 1,3 kg kvalitního hovězího a vepřového masa. Výrobní proces salámu trvá 4 týdny, při poslední části zrání trvající 3 týdny, dostává salám svou výjimečnou jemnou chuť, vůni a vláčnost. V Kraji Vysočina hodnotila dne 6.6.2014 přihlášené výrobky odborná porota složená ze zástupců Ministerstva zemědělství, Kraje Vysočina, Státního zemědělského intervenčního fondu, Státní zemědělské a potravinářské inspekce, Státní veterinární správy, Agrární komory ČR a Potravinářské komory ČR. Hlavní důraz se kladl na to, jak se výrobek váže k regionu, z jakých je surovin a v čem je jeho kvalita nadstandartní. Posuzovaly se také vzhled a barva, chuť a vůně nebo design výrobku.